Hierontojen hinnat:

 • 30 min: 30 e
 • 45 min: 37 e
 • 60 min: 47 e
 • 90 min: 67 e
 • 3 x 45 min: 105 e
 • 3 x 60 min: 135 e
 • 3 x 90 min: 195 e

 

Hieronnat tapahtuvat kuntosalimme yhteydessä osoitteessa Riihimäenkatu 87, Hyvinkää! Tervetuloa viihtyisälle vastaanotollemme!

Maksu tapahtuu kortilla (yleisimmät maksukortit), tasaraha käteisellä tai ePassilla (hyvinvointi ePassi)

Meiltä saat myös hierontalahjakortit, joihin voit ostaa haluamasi määrän hierontoja! Tilaa tulostettava lahjakortti yhteydenottolomakkeen kautta tai nouda lahjakortti salin vastaanottotiskiltä tai sovittuna aikoina hierontavastaanotostamme.

Sarjakortit ja lahjakortit ovat voimassa 9 kk.

Elixir Hyvinkään hieronnassa hoitosi toteutetaan aina yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti. Saat hieronnan lisäksi tarpeen mukaan henkilökohtaista ohjeistusta vaivasi hoitoon (venytys -jumppaohjeet, kylmä/kuumahoidot ym.), sekä arvion tarpeellisista jatkotoimenpiteistä. Me Elixir Hyvinkäällä tahdomme, että kehosi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Elixir Hyvinkään kaikki hierojat ovat valmistuneet maamme johtavimmasta urheiluhierojia kouluttavasta oppilaitoksesta Suomen urheiluhierojaopistosta.

Kaikki hierojamme ovat olleet työharjoittelussa muun muassa HIFK:n miesten jääkiekon liigajoukkueessa sekä HJK:n miesten jalkapallon veikkausliigajoukkueessa, sekä työskennelleet lukuisten eri yksilöurheilijoiden parissa.

Olit sitten huippu-urheilija, aktiiviliikkuja tai kuormittavan työn tai harrastuksen omaava henkilö, Elixir Hyvinkään urheiluhierontatiimi auttaa sinua asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti!

Hierojat käyttävät yhdistellen klassisen ja urheiluhieronnan otteita aina asiakkaan tarpeen mukaan. Molemmat hierontatavat rentouttavat lihaksia, vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja tehostavat kuona-aineiden poistumista lihaksista, jolloin palautuminen esimerkiksi liikuntasuorituksen jälkeen on nopeampaa. Hieroja tekee ennen hierontaa alkututkimuksen ja käyttää asiakkaan antamien esitietojen perusteella tilanteeseen sopivia hierontaotteita – klassisia, muokkaavampia tai palauttavampia otteita.

Urheiluhieronnassa käytettävät otteet ovat muokkaavampia ja se onkin tärkeä osa aktiiviliikkujan/urheilijan säännöllistä kehonhuoltoa. Urheiluhieronnassa käytetään klassisten sivelyotteiden lisäksi muokkaavia ja eri suuntiin venyttäviä hierontaotteita. Kudosten ja nivelten liikkuvuutta parannetaan mobilisoimalla ja erikoistekniikoita hyödyntäen. Urheiluhieronta tukee nimensä mukaisesti erityisesti urheilijoiden liikuntasuorituksia, eli urheiluhieronnassa otetaan aina huomioon asiakkaan harjoitusten ja mahdollisten kilpailujen ajankohta. Hieronta voi olla myös palauttavaa hierontaa rankan suorituksen jälkeisinä päivinä. Hierojamme kuuntelee aina hierottavan tuntemuksia ja hieronta tehdään asiakkaalle sopivalla voimakkuudella.

Jos estyt: hieronta tulee peruuttaa viimeistään 24 h ennen sovittua aikaa. Voit peruuttaa ajan varausvahvistuksessasi olevan varauslinkin kautta, alla olevan yhteyslomakkeen kautta tai tekstiviestitse. 24 h jälkeen peruutetusta ajasta laskutamme koko hieronnan hinnan (poikkeus: sairaustodistus). Jos hierontasi on alkamassa seuraavan 12 tunnin kuluessa, teethän peruutuksen tekstiviestitse, jotta tieto peruutuksesta ehtii saavuttaa hierojan. Laura: 050 3315898  Riku: 040 9105834

13 + 5 =

Minkä pituinen hieronta-aika kannattaa varata?

Alla esimerkit, mitä eri ajoissa ehtii tyypillisesti hieromaan. Ajat ovat arvioita, sillä jokaisen keho on yksilö, siksi hieronta-ajan kesto jatkoa ajatellen kannattaa  yhdessä arvioida ensimmäisen käynnin jälkeen yhdessä hierojan kanssa.

30 min:

palauttava hieronta (sopii myös heti harjoittelun jälkeen)/ ylläpitävä käsittely pienelle alueelle, kuten pohkeet.

45 min:

Niskahartiaseutu/ pohkeet/ kädet/ rinnan yläosa/ muu yksittäinen kehonosa. Koko selän + niskahartiaseudun ehtii 45 minuutissa käsittelemään ylläpitävästi, isompiin vaivoihin suositellaan pidempää aikaa.

60 min:

Selkä ja niskahartiaseutu kokonaisuudessaan/ jalat ylläpitävästi ilman merkittäviä ongelma-alueita/rajatut alueet ala- tai yläraajoista (esim. pakara + takareidet)

90 min:

koko kroppa ylläpitävästi/ jalat kokonaisuudessaan / yläkroppa kokonaisuudessaan. Tämä aika sopii sinulle silloin, kun tarvitset käsittelyä useammalle kehonosalle tai sinulla on useampia selkeitä ongelma-alueita, jotka tarvitsevat muokkaavaa käsittelyä.

Riku Hokkanen

Riku Hokkanen

Urheiluhieroja

Riku Hokkanen on ammattitaitoinen urheiluhieroja ja raudankova superpesiksen pelaaja Hyvinkään Tahkon miesten joukkueessa. Rikun ymmärrys urheilijan lihashuollosta  on omaa luokkaansa! Riku työskenteleen maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Riku auttaa sinua, olit sitten toimistotyöntekijä tai huippu-urheilija.

Sähköposti: etunimi@elixirhyvinkaa.fi

Puhelin: 040 9105834

 

 

Laura Antikainen

Laura Antikainen

Urheiluhieroja

Laura Antikainen on osaava urheiluhieroja, joka hieroo perjantaisin. Lauralle on tärkeää, että hoito on ennen kaikkea tehokasta, mutta samalla myös rentouttava hetki, jossa asiakas saa ladata akkujansa. Lara auttaa sinua, olit sitten toimistotyöntekijä tai huippu-urheilija.

Sähköposti: etunimi@elixirphysique.fi

Puhelin: 050 3315898

 

 

Markus Koivula

Markus Koivula

Urheiluhieroja

Markus on rennon rempseä ja asiakaslähtöinen urheiluhieroja, joka on toistaiseksi pois hierontahommista keskittyen vain valmennuksiin. Markuksella on pitkä kokemus sekä urheilijoiden että tavan liikkujien ja esimerkiksi toimistotyöläisten lihashuollosta.

Sähköposti: etunimi@elixirphysique.fi

 

 

 

urheiluhierontaa yksilöllisesti.

Laura

050 331 5898
etunimi@elixirphysique.fi

Elixir Physique Oy

y-tunnus: 28001611

Riihimäenkatu 87, 05880 Hyvinkää.

Käynti hierontaan EP Gymin viereisestä ovesta, ovessa ”EP PHYSIO”.

Markus
etunimi@elixirphysique.fi

Riku

040 9105834
etunimi@elixirhyvinkaa.fi

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
12 hours ago
Elixir Physique

EMPOWER THE MIND.
THE BODY WILL FOLLOW. 🔥

Kuva tiivistää Davidin työmoraalin ja luonteenlujuuden. Tämä päämäärätietoinen juniorurheilijamme oli jo viime vuoden keväällä elämänsä iskussa juuri astumaisillaan kisalavalle, kun koronapandemia pisti näppinsä peliin ja kisat peruuntuivat kokonaan. David ei lannistunut, eikä luovuttanut. Tässä välissä hän on ehtinyt kuitenkin käydä jo intin ja tahkoa helvetinmoista kehitystä, joka päästään näkemään kisalavoilla ensimmäisen kerran ensi viikon lauantaina tulokkaiden SM-kilpailuissa! 👊🔥 Siitä matka jatkuu kohti Lahden SM kisoja sekä kansainvälisiä pohjoismaisen mestaruuskisoja, joka samalla toimii junnu MM-kisojen karsintana.

Tämän nuoren miehen asenteesta voi moni ottaa esimerkkiä. Jos jotain halutaan, sen eteen tehdään duunia, eikä lannistuta ensimmäisen vastoinkäymisen edessä.💪🔥

📷 Joonas Törnström
... See MoreSee Less

EMPOWER THE MIND. 
THE BODY WILL FOLLOW. 🔥 Kuva tiivistää Davidin työmoraalin ja luonteenlujuuden. Tämä päämäärätietoinen juniorurheilijamme oli jo viime vuoden keväällä elämänsä iskussa juuri astumaisillaan kisalavalle, kun koronapandemia pisti näppinsä peliin ja kisat peruuntuivat kokonaan. David ei lannistunut, eikä luovuttanut. Tässä välissä hän on ehtinyt kuitenkin käydä jo intin ja tahkoa helvetinmoista kehitystä, joka päästään näkemään kisalavoilla ensimmäisen kerran ensi viikon lauantaina tulokkaiden SM-kilpailuissa! 👊🔥 Siitä matka jatkuu kohti Lahden SM kisoja sekä kansainvälisiä pohjoismaisen mestaruuskisoja, joka samalla toimii junnu MM-kisojen karsintana. Tämän nuoren miehen asenteesta voi moni ottaa esimerkkiä. Jos jotain halutaan, sen eteen tehdään duunia, eikä lannistuta ensimmäisen vastoinkäymisen edessä.💪🔥 📷 Joonas Törnström
3 days ago
Elixir Physique

Tiimikaverit voivat olla korvaamaton voimavara! 💜

Tässä kuvassa näette pirskahtelevan parivaljakon: Riina & Karoliina. He kutsuvat itseään Team Elixir Physiquen MUMMOIKSI (pelkällä rakkaudella ja itsekunnioituksella) ja myös tiimiläiset tuntevat heidät The Mummoina (pelkällä kunnioituksella ja arvostuksella). Nämä mastersikäiset supernaiset kisaavat masters35 ja Masters40 sarjassa. Nämä päämäärätietoiset, ahkerat sisupussit ovat elämänsä kunnossa ja astuvat ensi viikolla ensimmäistä kertaa noviisien SM-kisalavalle! 🤩🔥Revitään siitä ja otetaan mallia, you GO LADIES! 💪😎

📷 Joonas Törnström
... See MoreSee Less

Tiimikaverit voivat olla korvaamaton voimavara! 💜 Tässä kuvassa näette pirskahtelevan parivaljakon: Riina & Karoliina. He kutsuvat itseään Team Elixir Physiquen MUMMOIKSI (pelkällä rakkaudella ja itsekunnioituksella) ja myös tiimiläiset tuntevat heidät The Mummoina (pelkällä kunnioituksella ja arvostuksella). Nämä mastersikäiset supernaiset kisaavat masters35 ja Masters40 sarjassa. Nämä päämäärätietoiset, ahkerat sisupussit ovat elämänsä kunnossa ja astuvat ensi viikolla ensimmäistä kertaa noviisien SM-kisalavalle! 🤩🔥Revitään siitä ja otetaan mallia, you GO LADIES! 💪😎 📷 Joonas Törnström
1 month ago
Elixir Physique

TÄNÄÄN keskiviikkona InBodymittauksia klo. 16-19 Elixir Physique Gymillä osoitteessa Riihimäenkatu 87, Hyvinkää!

Mittaaja Ossi Nikula
Laite InBody770
Hinta 25 e

Tervetuloa! 💯💪
... See MoreSee Less

TÄNÄÄN keskiviikkona InBodymittauksia klo. 16-19 Elixir Physique Gymillä osoitteessa Riihimäenkatu 87, Hyvinkää! Mittaaja Ossi Nikula
Laite InBody770
Hinta 25 e Tervetuloa! 💯💪

Comment on Facebook

Kiva päästä moikkaamaan!

Load more