DREAMS KEEP US ACTIVE.

Elixir Physique Oy.

y-tunnus: 2800161-1

Laskutustiedot

Kuntosali: Riihimäenkatu 87, 05880 Hyvinkää

Vastaanotto auki

keskiviikkoisin klo. 16-19

perjantaisin klo. 10-13

Tai muuna ennaltasovittuna aikana!

 

Jäsenille kuntosali on kulkuavaimella avoinna ma-su klo. 4.30-24.00

Jäsenyysasiat hoituvat helposti etusivun jäsenyyslomakkeen avulla tai sähköpostitse laura@elixirphysique.fi. Kulkuavaimen saat vastaanotosta aukioloaikoina tai postitse (1-3 arkipäivää).

 

Laura

Laura

Laskutukset/asiakkuudet

050 331 5898

etunimi@elixirphysique.fi

Riku

Riku

040 9105834
etunimi@elixirhyvinkaa.fi
Markus

Markus

etunimi@elixirphysique.fi

 

 

Ota yhteyttä

14 + 11 =

ELIXIR PHYSIQUE.

Laura

050 331 5898
etunimi@elixirphysique.fi

Riku

040 9105834
etunimi@elixirhyvinkaa.fi

Elixir Physique Oy.

y-tunnus: 28001611

Kuntosali ja hieronnat: Riihimäenkatu 87, 05880 Hyvinkää

Otamme mielellämme vastaan kaiken palautteen! Ole rohkeasti yhteydessä!

Markus

etunimi@elixirphysique.fi

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago
Elixir Physique

Team Elixir Physiquen pikkujoulut!🎅💪

Hyvinkään Sveitsissä vietimme mukavan illan, joka alkoi WayOut Pako-huoneilla (joista molemmat ryhmät selvisivät! ) ja jatkui Karhunpesä ravintolassa kolmen ruokalajin illallisella!🤩

Ihanaa viettää aikaa yhdessä muissakin, kuin treenin merkeissä. Meidän tiimi on timanttinen! 💪
... See MoreSee Less

Team Elixir Physiquen pikkujoulut!🎅💪  Hyvinkään Sveitsissä vietimme mukavan illan, joka alkoi WayOut Pako-huoneilla (joista molemmat ryhmät selvisivät! ) ja  jatkui Karhunpesä ravintolassa kolmen ruokalajin illallisella!🤩  Ihanaa viettää aikaa yhdessä muissakin, kuin treenin merkeissä. Meidän tiimi on timanttinen! 💪
1 week ago
Elixir Physique

GAZOZ ja Elixir Physique tekevät yhteistyötä! ✨
GAZOZ on avannut myymälänsä osoitteeseen: Metsäkaari 3, 05460 Hyvinkää (Puuilon naapurissa). Salin jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa jäsenedun GAZOZ myymälään. Kannatta käydä pyörähtämässä! 😊

Oman kylän pitäjien kanssa on aina mahtavaa tehdä yhteistyötä! 🤩
... See MoreSee Less

GAZOZ ja Elixir Physique tekevät yhteistyötä! ✨
GAZOZ on avannut myymälänsä osoitteeseen: Metsäkaari 3, 05460 Hyvinkää (Puuilon naapurissa). Salin jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa jäsenedun GAZOZ myymälään. Kannatta käydä pyörähtämässä! 😊  Oman kylän pitäjien kanssa on aina mahtavaa tehdä yhteistyötä! 🤩
2 weeks ago
Elixir Physique

✨MUISTATHAN KÄYTTÄÄ VUODEN VAIHTEESSA VANHENEVAT LIIKUNTAEDUT AJOISSA!✨

Älä jätä rahanarvoisia etuja käyttämättä, vaan hyödynnä ne EP Gymille! Voit tallentaa minkä tahansa summan jäsentilillesi ja summa säilyy sinulla niin kauan, kunnes käytät arvon liikuntapalveluihimme (kuntosalijäsenyys, ohjelmat ja ohjaukset). Voit siis hyödyntää tänä vuonna tallentamasi summan ensi vuoden puolella!

Miten maksaminen tapahtuu?
Mikäli sinulla on konkreettisia seteleitä (smartumseteleitä) tai maksukortti, tulee maksu tehdä salin vastaanotossa keskiviikkoisin klo. 16-19 tai perjantaisin klo. 10-13 (tai muuna sovittuna aikana).

Useimmat liikuntaeduista toimivat sovelluksella, eli voit maksaa etänä ilman, että sinun tarvitsee tulla paikan päälle! Tallenna mikä tahansa summa yrityksellemme (löytyy nimellä Elixir Physique) ja laita asiasta vielä tieto sähköpostiin laura@elixirphysique.fi eli tieto mitä kautta olet maksanut ja minkä summan. Saamme ilmoituksen talletuksestasi joka tapauksessa, mutta arvon yhdistäminen jäsentilillesi nopeutuu ja helpottuu kun laitat itse vielä viestiä perään. 😊

Hieronnoissa maksutapana toimii myös ePassi (hyvinvointi). Huomioithan, että liikuntaetuja ei pysty hyödyntämään hieronnoissa, jotka lukeutuvat hyvinvointietujen piiriin.


Otetaan ilo irti liikuntaeduista! 🤜🤛

#smartum
#epassi
#edenred
#eazybreak
... See MoreSee Less

✨MUISTATHAN KÄYTTÄÄ VUODEN VAIHTEESSA VANHENEVAT LIIKUNTAEDUT AJOISSA!✨  Älä jätä rahanarvoisia etuja käyttämättä, vaan hyödynnä ne EP Gymille! Voit tallentaa minkä tahansa summan jäsentilillesi ja summa säilyy sinulla niin kauan, kunnes käytät arvon liikuntapalveluihimme (kuntosalijäsenyys, ohjelmat ja ohjaukset). Voit siis hyödyntää tänä vuonna tallentamasi summan ensi vuoden puolella!  Miten maksaminen tapahtuu? 
Mikäli sinulla on konkreettisia seteleitä (smartumseteleitä) tai maksukortti, tulee maksu tehdä salin vastaanotossa keskiviikkoisin klo. 16-19 tai perjantaisin klo. 10-13 (tai muuna sovittuna aikana).  Useimmat liikuntaeduista toimivat sovelluksella, eli voit maksaa etänä ilman, että sinun tarvitsee tulla paikan päälle! Tallenna mikä tahansa summa yrityksellemme (löytyy nimellä Elixir Physique) ja laita asiasta vielä tieto sähköpostiin laura@elixirphysique.fi eli tieto mitä kautta olet maksanut ja minkä summan. Saamme ilmoituksen talletuksestasi joka tapauksessa, mutta arvon yhdistäminen jäsentilillesi nopeutuu ja helpottuu kun laitat itse vielä viestiä perään. 😊  Hieronnoissa maksutapana toimii myös ePassi (hyvinvointi). Huomioithan, että liikuntaetuja ei pysty hyödyntämään hieronnoissa, jotka lukeutuvat hyvinvointietujen piiriin.
✨  Otetaan ilo irti liikuntaeduista! 🤜🤛  #smartum
#epassi
#edenred
#eazybreak
4 weeks ago
Elixir Physique

Käytiin tänään salilla siirtämässä kelloja, mutta ne olivatkin jo siirretty. Jatkamme tämän viikon lomailua ja ensi viikolla taas sorvin äärellä.😀

Mukavaa viikkoa!
- Laura ja Markus /EP Gym
... See MoreSee Less

1 month ago
Elixir Physique

Team Elixir Physiquen syksyn kilpailukausi on saatettu kokonaisuudessaan päätökseensä!✨Viisi huikeaa urheilijaa, toimiva huoltoporukka ja kannustava tiimi jokaisen urheilijan taustajoukoissa.Olimme kilpailupaikoilla jälleen TIIMI, joka kuului yleisössä sekä näkyi lavalla ja sen takana.

🏅Syksyn kilpailukauden sijoitussaldo:

Kristian Makara Men’s Physique:
SM 4. sija
Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen 5. sija
tulokkaiden SM 4 sija.

David Santos, Men’s Physique:
Tulokkaiden SM pronssi (3.sija)
Junioreiden Pohjoismaiden mestaruuskilpailut avoin pituusluokka 4 sija
Yleinen sarja Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 4. sija
(Meidän jätkät olivat ainoat suomalaiset finaalissa norjalaisten ja ruotsalaisten rinnalla, kyllä sai olla ylpeä näistä ensikertalaisista)

Riina Kuittinen, Body Fitness:
Tulokkaiden SM avoimessa ikäluokassa 5. sija
(Huom! Riina paineli menemään masters +40 ikäisenä avoimessa ikäryhmässä ja kisasi tiensä finaaliin ja siellä viidenneksi. Jäätävä veto!)

Sohra kisasi Espanjassa Arnoldseissa ja Karoliina teki myös hienon debyytin Kotkan tulokkaiden SM-kisoissa sekä molemmat naiset kisasivat viime viikonloppuna SM-kisoissa Lahdessa. Tällä kertaa sijoitus ei yltänyt finaaliin saakka, mutta matka on ollut näillä naisilla hieno ja opettavainen, eikä menestystä voida mitata aina sijoituksissa.

💪Fitnessurheilu kasvaa koko ajan, ja Suomessa on tällä hetkellä kansainväliselläkin mittapuulla äärimmäisen kova taso. Viime viikonloppuna viimeisten kilpailujen jälkeiset tunteikkaat hetket kuitenkin todistavat, että aina tässä lajissa parasta ei ole se pysti, vaan se mitä matka opettaa ja antaa!

Kiitos urheilijat, kiitos huoltajat, kiitos tiimi ja kiitos kaikki sivusta seuranneet tsemppaajat! Matka jatkuu kohti kevään kilpailukautta uudella urheilijakaartilla.😎
... See MoreSee Less

Load more