DREAMS KEEP US ACTIVE.

Elixir Physique Oy.

y-tunnus: 2800161-1

Laskutustiedot

Kuntosali: Riihimäenkatu 87, 05880 Hyvinkää

Vastaanotto auki

keskiviikkoisin klo. 16-19

perjantaisin klo. 10-13

Tai muuna ennaltasovittuna aikana!

 

Jäsenille kuntosali on kulkuavaimella avoinna ma-su klo. 4.30-24.00

Jäsenyysasiat hoituvat helposti etusivun jäsenyyslomakkeen avulla tai sähköpostitse laura@elixirphysique.fi. Kulkuavaimen saat vastaanotosta aukioloaikoina tai postitse (1-3 arkipäivää).

 

Laura

Laura

Laskutukset/asiakkuudet

050 331 5898

etunimi@elixirphysique.fi

Riku

Riku

040 9105834
etunimi@elixirhyvinkaa.fi
Markus

Markus

etunimi@elixirphysique.fi

 

 

Ota yhteyttä

ELIXIR PHYSIQUE.

Laura

050 331 5898
etunimi@elixirphysique.fi

Riku

040 9105834
etunimi@elixirhyvinkaa.fi

Elixir Physique Oy.

y-tunnus: 28001611

Kuntosali ja hieronnat: Riihimäenkatu 87, 05880 Hyvinkää

Otamme mielellämme vastaan kaiken palautteen! Ole rohkeasti yhteydessä!

Markus

etunimi@elixirphysique.fi

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
Elixir Physique

Mitä lisäravinteita sinun kaapista löytyy, vai luotatko ehtaan ruokaan?

☝️Tiesithän, että näiden kahden ei tarvitse poissulkea toisiaan!

🌽Ihminen saa kaiken tarvitsemansa ruoasta. Näin on aina ollut ja tulee aina olemaan. Tavoitteellisessa treenaamisessa ja kehityksen tavoittelussa riittävien ravintoaineiden oikea-aikaista ja riittävää saantia voidaan kuitenkin merkittävästi helpottaa ja tehostaa lisäravinteilla!

💯Lisäravinteet ovat täydennystä riittävään, monipuoliseen ja värikkääseen ruokaan. Lisäravinteiden tuomaa lisähyötyä ei kannata jättää hyödyntämättä, jos haluaa maksimoida kehityksensä!

🏋️‍♀️EP Gymillä myydään Nutri Woksin lisäravinteita, joita Elixir Physiquen valmentajat ja perustajat voivat suositella erityisesti kuntosaliharjoittelun tueksi. Näitä ovat:

✔️Kreatiini
✔️EAA (Välttämättömät ✔️aminohapot)
✔️Osmo (Hiilihydraatit)
✔️Hera isolaatti
✔️Omega3
✔️D-vitamiini
✔️Sinkki
✔️Magnesium sitraatti
✔️Multivitamiini

Lisäravinteita saa vastaanotosta (=Kiskasta) keskiviikkoisin klo. 16-19 tai perjantaisin klo. 10-13, tai aina kun Markusta tai Lauraa näkee salilla saa nykäistä rohkeasti hihasta! 😊
... See MoreSee Less

Mitä lisäravinteita sinun kaapista löytyy, vai luotatko ehtaan ruokaan? ☝️Tiesithän, että näiden kahden ei tarvitse poissulkea toisiaan! 🌽Ihminen saa kaiken tarvitsemansa ruoasta. Näin on aina ollut ja tulee aina olemaan. Tavoitteellisessa treenaamisessa ja kehityksen tavoittelussa riittävien ravintoaineiden oikea-aikaista ja riittävää saantia voidaan kuitenkin merkittävästi helpottaa ja tehostaa lisäravinteilla! 💯Lisäravinteet ovat täydennystä riittävään, monipuoliseen ja värikkääseen ruokaan. Lisäravinteiden tuomaa lisähyötyä ei kannata jättää hyödyntämättä, jos haluaa maksimoida kehityksensä! 🏋️‍♀️EP Gymillä myydään Nutri Woksin lisäravinteita, joita Elixir Physiquen valmentajat ja perustajat voivat suositella erityisesti kuntosaliharjoittelun tueksi. Näitä ovat: ✔️Kreatiini
✔️EAA (Välttämättömät ✔️aminohapot)
✔️Osmo (Hiilihydraatit)
✔️Hera isolaatti
✔️Omega3
✔️D-vitamiini
✔️Sinkki
✔️Magnesium sitraatti
✔️Multivitamiini Lisäravinteita saa vastaanotosta (=Kiskasta) keskiviikkoisin klo. 16-19 tai perjantaisin klo. 10-13, tai aina kun Markusta tai Lauraa näkee salilla saa nykäistä rohkeasti hihasta! 😊
3 days ago
Elixir Physique

🎉EP Gymin 1 vuotis SYNTTÄRIVIIKKO! 🎉

Vuosi sitten Hyvinkäälle syntyi Elixir Physique Gym. Sali rakennettiin rakkaudesta rautaan kahden valmentajan ja aktiiviurheilijan pitkäaikaisesta haaveesta. Sali on vuoden aikana ehtinyt jo laajentua, kasvaa ja kehittyä haastavasta koronavuodesta huolimatta - EP Gym menee aina eteenpäin! Riihimäenkatu 87:ssa sijaitsee tukikohta niille, jotka rakastavat treenaamista, siellä on Sinun kotisalisi.

Juhlistetaan 1-vuotista Elixir Physique Gymiä AVOIMILLA OVILLA 16.8-20.8!

Olemme auki:
ma-ke klo. 16-19
to-pe klo. 10-13

▪️Keskiviikkona 19.8 Ossi Nikula tekee kehonkoostumusmittauksia KAIKILLE klo. 16.00-19.00 hintaan 25 e! Laitteena luotettava InBody 770!

✔️Uudet jäsenet saavat kaupan päälle treeniohjelman, jolla pääset treeneissä alkuun!
✔️Salin omistajat, fitnessvalmentajat Markus ja Laura ovat aukioloaikoina paikan päällä opastamassa laitteiden ja välineiden kanssa.

😎Ota syksyn alkaessa kunnon startti treeneihin Hyvinkään viileimmällä salilla!

Isosti tervetuloa treenaamaan, tutustumaan ja hakemaan oma jäsenyytesi EP Gymille osoitteesseen Riihimänkatu 87.

P.s ☕Tarjolla myös synttärisumpit!
... See MoreSee Less

🎉EP Gymin 1 vuotis SYNTTÄRIVIIKKO! 🎉 Vuosi sitten Hyvinkäälle syntyi Elixir Physique Gym. Sali rakennettiin rakkaudesta rautaan kahden valmentajan ja aktiiviurheilijan pitkäaikaisesta haaveesta. Sali on vuoden aikana ehtinyt jo laajentua, kasvaa ja kehittyä haastavasta koronavuodesta huolimatta - EP Gym menee aina eteenpäin! Riihimäenkatu 87:ssa sijaitsee tukikohta niille, jotka rakastavat treenaamista, siellä on Sinun kotisalisi. Juhlistetaan 1-vuotista Elixir Physique Gymiä AVOIMILLA OVILLA 16.8-20.8! Olemme auki:
ma-ke klo. 16-19
to-pe klo. 10-13 ▪️Keskiviikkona 19.8 Ossi Nikula tekee kehonkoostumusmittauksia KAIKILLE klo. 16.00-19.00 hintaan 25 e! Laitteena luotettava InBody 770! ✔️Uudet jäsenet saavat kaupan päälle treeniohjelman, jolla pääset treeneissä alkuun! 
✔️Salin omistajat, fitnessvalmentajat Markus ja Laura ovat aukioloaikoina paikan päällä opastamassa laitteiden ja välineiden kanssa. 😎Ota syksyn alkaessa kunnon startti treeneihin Hyvinkään viileimmällä salilla! Isosti tervetuloa treenaamaan, tutustumaan ja hakemaan oma jäsenyytesi EP Gymille osoitteesseen Riihimänkatu 87. P.s ☕Tarjolla myös synttärisumpit!
1 week ago
Elixir Physique

Sinun tavoitteesi on TÄRKEÄ!✨

🏋️‍♀️Punttireeniä voi treenata monella tasolla ja monista lähtökohdista. Mikä ikinä onkaan motiivisi, on Sinun tavoitteesi arvokas ja yhtä tärkeä kuin kenen muun tahansa.

🤜🤛EP Gymillä ohjataan kaikkia tavoitteisiin katsomatta. Erityisosaamistamme on kehonmuokkaus ja lihaskasvatus, voiman kehittäminen ja kiinteytyminen, sekä myös loukkaantumisten jälkeinen kuntouttava harjoittelu kohti kovempia treenejä!

Ohjaukset ovat hinnaltaan 55e/60min (hinta sisältää kuntosalin kertamaksun.)

📩Varaa oma aikasi
Markus@elixirphysique.fi
Laura@elixirphysique.fi
... See MoreSee Less

Sinun tavoitteesi on TÄRKEÄ!✨ 🏋️‍♀️Punttireeniä voi treenata monella tasolla ja monista lähtökohdista. Mikä ikinä onkaan motiivisi, on Sinun tavoitteesi arvokas ja yhtä tärkeä kuin kenen muun tahansa. 🤜🤛EP Gymillä ohjataan kaikkia tavoitteisiin katsomatta. Erityisosaamistamme on kehonmuokkaus ja lihaskasvatus, voiman kehittäminen ja kiinteytyminen, sekä myös loukkaantumisten jälkeinen kuntouttava harjoittelu kohti kovempia treenejä! Ohjaukset ovat hinnaltaan 55e/60min (hinta sisältää kuntosalin kertamaksun.) 📩Varaa oma aikasi
Markus@elixirphysique.fi
Laura@elixirphysique.fi
3 weeks ago
Elixir Physique

Team Elixir Physiquen urheilijoiden kanssa pidettiin tänään treenibileet perjantai-illan kunniaksi! 🔥 Jokainen käveli omilla jaloillaan ulko-ovesta, vaikka semi hapokas jalkajumppa vedettiinkin. 😅💪

Timanttisia tyyppejä 💎 vaikka yksilöurheillaan, niin tiimistä saa voimaa!
... See MoreSee Less

Team Elixir Physiquen urheilijoiden kanssa pidettiin tänään treenibileet perjantai-illan kunniaksi! 🔥 Jokainen käveli omilla jaloillaan ulko-ovesta, vaikka semi hapokas jalkajumppa vedettiinkin. 😅💪 Timanttisia tyyppejä 💎 vaikka yksilöurheillaan, niin tiimistä saa voimaa!
1 month ago
Elixir Physique

Salin vastaanotto ja asiakaspalvelu lomailee juhannuksena pe 25.6 alkaen seuraavan viikon 4.7.2021 asti!

Vastaanotto on auki vielä tällä viikolla keskiviikkona klo. 16-19 (tai muuna sovittuna aikana!) Jäsenyyksiä otetaan vastaan torstaihin asti, tämän jälkeen uudet jäsenyydet käsitellään ma 5.7. lähtien.

Jäseneksi voit tulla täyttämällä www.elixirphysique.fi etusivulla olevan jäsenlomakkeen tai laittamalla tietosi sähköpostiin laura@elixirphysique.fi Saat vahvistusviestin sähköpostiisi kun jäsenyytesi on käsitelty ja kulkuavaimesi salin respasta tai postitse. Helppoa kuin heinän teko!

Jäsenille sali on auki joka päivä klo. 4.30-24.00! Salilla on huippuhyvä lämpötila treenata ja moni onkin tullut hellettä pakoon erinomaisesti viilennetylle salillemme! ☀️🤩

Erinomaista ja lämmintä juhannusta jokaiselle ja treenintäyteisiä lomapäiviä kaikille lomailijoille!😎

Helleterkuin
Laura&Markus
... See MoreSee Less

Salin vastaanotto ja asiakaspalvelu lomailee juhannuksena pe 25.6 alkaen seuraavan viikon 4.7.2021 asti! Vastaanotto on auki vielä tällä viikolla keskiviikkona klo. 16-19 (tai muuna sovittuna aikana!) Jäsenyyksiä otetaan vastaan torstaihin asti, tämän jälkeen uudet jäsenyydet käsitellään ma 5.7. lähtien. Jäseneksi voit tulla täyttämällä www.elixirphysique.fi etusivulla olevan jäsenlomakkeen tai laittamalla tietosi sähköpostiin laura@elixirphysique.fi Saat vahvistusviestin sähköpostiisi kun jäsenyytesi on käsitelty ja kulkuavaimesi salin respasta tai postitse. Helppoa kuin heinän teko! Jäsenille sali on auki joka päivä klo. 4.30-24.00! Salilla on huippuhyvä lämpötila treenata ja moni onkin tullut hellettä pakoon erinomaisesti viilennetylle salillemme! ☀️🤩 Erinomaista ja lämmintä juhannusta jokaiselle ja treenintäyteisiä lomapäiviä kaikille lomailijoille!😎 Helleterkuin
Laura&Markus
Load more